Vacature bestuurslid Buurtkamer De Kastanje

Vacature bestuurslid Stichting Buurtkamer de Kastanje

Voor Buurtkamer De Kastanje  zijn we op zoek naar een bestuurslid. Het bestuur van de Stichting Buurtkamer De Kastanje bestaat op dit moment uit twee personen en we zoeken versterking van ons team. Gezien de samenstelling van het bestuur gaat onze voorkeur uit naar een vrouw.

Buurtkamer De Kastanje  – gevestigd aan de Kastanjelaan 2a – is een gezellige ontmoetingsplek voor de buurt. We bieden activiteiten (zoals kaarten maken) en open inloop, waar je elkaar kunt ontmoeten met een kopje koffie of thee. We zijn geopend op maandag van 14.00-16.00 uur; op woensdag en donderdag van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur en op vrijdag van 14.00 – 16.00 uur.

We hebben 8 vrijwilligers, die beurtelings zorgen voor openen en sluiten en de gasten met koffie of  thee ontvangen. De vrijwilligers werken onder verantwoordelijkheid van het bestuur.

Vind je het leuk om bestuurstaken uit te voeren – we zoeken ook iemand voor het penningmeesterschap – bij een sociale organisatie, dan zijn we op zoek naar jou.

De tijdsinvestering is: bestuursvergadering eens in de zes weken een anderhalf uur en eens per maand een vrijwilligersvergadering van anderhalf uur, buiten de uit de bestuursvergadering voortvloeiende taken,. Gemiddeld ben je twee uur per week aan het bestuurslidmaatschap kwijt.

Wij bieden een fijne sfeer en sociale contacten.

Lijk het je wat, neem dan contact op voor inlichtingen of een kennismakingsgesprek met de secretaris Gerard Herderscheê, via buurtkamerweesp@outlook.com

Terug