Vrienden van de Buurtkamer

Buurtkamer De Kastanje in Hogewey is een initiatief van voor de bewoners van Weesp. Om dit werk te steunen, hebben we in 2021 de ‘Vrienden van de Buurtkamer’ opgericht. Een van de doelen van de ‘Vrienden’ was om financiële steun te verzamelen zodat we een onafhankelijke bron van inkomen zouden hebben. Ondertussen krijgt de Buurtkamer subsidie van de gemeente. Toch willen we doorgaan met de ‘Vrienden’. Een ruime kring van vrienden laat zien dat veel mensen de Buurtkamer een warm hart toedragen. Ook hopen we af en toe een beroep te kunnen doen op onze vrienden. Bijvoorbeeld als er een keer wat geklust moet worden in het gebouw of in de tuin. ‘Vrienden’ worden via Facebook op de hoogte gehouden van wat er in en om de Buurtkamer gebeurt. En we nodigen ze graag uit voor speciale activiteiten, zoals de traditionele oliebollenmiddag op Oudjaar.

Wilt u ‘Vriend’ worden of blijven, stuur dan even een berichtje naar:buurtkamerweesp@outlook.com

Een kleine donatie blijft ook welkom, maar hoeft niet.

GirNL73 SNSB 0705 7622 11

Graag even vermelden: Vrienden van de Buurtkamer, met eventueel uw emailadres zodat we u op de hoogte kunnen blijven houden.

Vriendelijke groet namens alle vrijwilligers en deelnemers,

Jarno van Westreenen,

Voorzitter Stichting Buurtkamer de Kastanje