Spreekuur Buurtkamer De Kastanje!

Vanaf 6 februari kunnen bewoners van de wijk Hogewey iedere dinsdag binnenlopen op het spreekuur in de Buurtkamer de Kastanje.

Aanwezig is dan de gebiedsmakelaar Adil El Maftouhi, eerste aanspreekpunt van de gemeente voor mensen in de buurt. Hij kan bewoners op weg helpen en kan vragen aan andere instanties zoals Ymere, de politie, de brandweer of Versa doorspelen naar hen.

De Buurtkamer is een belangrijke plek in de buurt. Hier komen bewoners bij elkaar, kunnen meedoen aan een activiteit, zelf een activiteit beginnen of een praatje maken onder het genot van een kopje thee of koffie. Tot nu toe was het spreekuur altijd op de laatste dinsdag van de maand. Maar in de loop van de tijd bleek dat er te weinig privacy was voor bezoekers, en was er beperkte ruimte voor een gesprek.

U bent van harte welkom vanaf 6 februari, elke dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur!  

Buurtkamer de Kastanje
Kastanjelaan 2A
1382 RC Weesp

Het bestuur